Бистро и Срђан на трону, Риболовац други

У организацији Удружења спортских риболоваца „Лепеница 2018” из Баточинена Великој Морави одржано је такмичење у спортском риболову на коме учествовале и две екипе из нашег града.

Ово традиционално надметање окупило 16 екипа, а осим домаћина и Алексинчана, у лову рибе удицом на пловак такмичили су се спортски риболовци из Алибинара, Вршца, Ковина, Беле Цркве, Чачка, Матарушке Бање, Новог Пазара, Смедеревске Паланке, Јагодине, Параћина, Деспотовца и Старог Села.

Прво место са 11 секторских поена и уловом од 8.720 грама освојила је екипа Организације спортских риболоваца „Бистро” из Алексинца. Члан ове екипе Срђан Петровић уловио је 6.060 грама рибе и постао првак стазе, а осим њега у тиму су били и Братислав Станковић и Драган Станковић.

И друго место припало је Алексинчанима, а ради се о екипи Спортског удружења „Риболовац”. Они су освојили исти број секторских поена и уловили 4.160 грама рибе. Тим су чинили: Слободан Дане Крстић, Саша Миљковић и Игор Илић.

− Услови за пецање били су врло тешки, дувао је јак ветар и риба је слабо радила. Пецала се углавном беовица − каже за наш портал Братислав Станковић, председник ОСР „Бистро”.

Насловна фотографија: Екипа ОСР Бистро

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × two =