Биоскоп ЦКУ: Поново ради биоскоп!

Крајем ове седмице Центар за културу и уметност Алексинац отвара врата своје биоскопске сале и то двоструком пројекцијом филмова које смо дуго чекали – „Мали шеф: Породични бизнис” и „Нечиста крв: Грех предака”.

Наставак приче о малом шефу, анимирани филм намењен најмлађој публици, биће приказан у четвртак и петак од 16 сати, док ћемо нову причу о јунацима романа Боре Станковића гледати у филму „Нечиста крв: Грех предака”, који ће бити приказан у терминима од 18 и 20 сати.

У наставку комедије „Мали шеф” номиноване за Оскара која стиже из студија DreamWorks Animation, браћа Темплетон – Тим и његов мали шеф Тед постали су одрасли и удаљили се један од другог. Филм је синхронизован на српски језик, а гласове су позајмили Срђан Тимаров, Милан Антонић, Никола Вујовић итд.


Филм „Нечиста крв: Грех предака” прати причу о Хаџи Трифуну, угледном српском трговцу, који покушава да очува мир са турским властима, али и одржи свој углед и утицај у Врању, важној турској варошици у близини границе са ослобођеном Србијом. Док Трифун припрема два сина да га наследе на позицији вође међу српским народом, муке му стварају не само моћни турски бегови него и сама његова породица. Трифун доноси низ тешких одлука које ће касније утицати на његове потомке, јунаке из романа „Нечиста крв”.

Главне улоге тумаче Драган Бјелогрлић, Анђела Јовановић, Катарина Радивојевић, Нела Михаиловић, Марко Грабеж.


Р Е П Е Р Т О А Р:

Четвртак – 16. септембар:

16 сати – Мали шеф: Породични бизнис 3Д
18 сати – Нечиста крв: Грех предака
20 сати Нечиста крв: Грех предака

Петак – 17. септембар:

16 сати – Мали шеф: Породични бизнис 3Д
18 сати – Нечиста крв: Грех предака
20 сати – Нечиста крв: Грех предака

Цена појединачне улазнице износиће 300 динара.


Биоскопски програм ће се обављати уз поштовање свих прописаних мера у циљу спречавања ширења вируса Ковид-19, што укључује физичку дистанцу, ношење заштитних маски и дезинфекцију руку и обуће.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 + 11 =