Биоскоп ЦКУ: Поново ради биоскоп!

У понедељак и уторак, тачније 26. и 27. септембра, на биоскопском програму Центра за културу и уметност Алексинац наћи ће се два нова филмска остварења. Као и обично један филм је намењен млађој, а други нешто старијој публици. У питању су филмови “Малци 2: Груов почетак” који ће бити приказиван у термину од 16 сати и домаћи филм “Света Петка – Крст у пустињи” који ће бити приказиван у терминима од 18 и 20 сати.

Највећа анимирана франшиза свих времена и глобални културни феномен представиће до сада неиспричану причу „Малци 2: Груов почетак”, о дванаестогодишњем дечаку који машта да постане највећи супер-зликовац на свету.

Гласове су позајмили Ђурђина Радић, Сандра Бугарски, Немања Живковић, Љубиша Динчић, Милена Моравчевић, Данијел Корша и други.

„Света Петка – Крст у пустињи” је српско-јордански биографски и драмски филм, у режији Хаџи Александра Ђуровића, по роману „Петкана” Љиљане Хабјановић Ђуровић.

Побожна девојка Параскева, напушта свој живот међу људима у граду Константинопољу и одлази у Јорданску пустињу где проводи наредних 40 година свог живота борећи се са искушењима, гресима и унутарњим демонима. Пратимо њен пут од обичне девојке до највољеније и најпоштованије Светитељке Православља. Ова прича нам говори како људи могу да победе своје слабости. Теме филма су универзална морална питања човечанства, што га чини актуелним и данас, било где на свету.

Улоге тумаче Милена Предић, Милица Стефановић, Филип Хајдуковић, Јадранка Селец, Даниел Сич, Бранислав Томашевић, Андреј Шепетковски и Младен Совиљ.


Р Е П Е Р Т О А Р:

Понедељак − 26. септембар:

16 сати – Малци 2: Груов почетак (синхорнизовано)
18 сати – Света Петка – Крст у пустињи
20 сати – Света Петка – Крст у пустињи

Уторак – 27. септембар:

16 сати – Малци 2: Груов почетак (синхорнизовано)
18 сати – Света Петка – Крст у пустињи
20 сати – Света Петка – Крст у пустињи

Цена појединачне улазнице износи 350 динара.


 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fourteen + 1 =