Биоскоп ЦКУ: Бетменов повратак на велико платно

Биоскопски програм Центра за културу и уметност наставља се овог викенда. Овдашња филмска публика имаће прилику да погледа дугоочекивани филм о Бетмену, и открије потпуно нову причу о стрип јунаку из ДиСи универзума. Такође на репертоару поново ће се наћи и филм “Лето када сам научила да летим”, који је недавно доживео своју алексиначку премијеру.

У режији невероватног Мета Ривса, стиже потпуно нова прича о Бетмену, суперхероју Готама, мрачном витезу и борцу против криминала. Нови филм доноси бројне познате негативце који добијају нови мрачни изглед попут Загонетача, Жене мачке и Пингвина.

Након година лутања улицама Готама, и са тек неколико поузданих савезника – усамљени осветник постаје једино утеловљење правде међу својим суграђанима. Када Готамову елиту нападне садистички убица, низ загонетних трагова води највећег истражитеља подземља у најмрачнију авантуру до сада. Главне улоге тумаче: Роберт Патинсон, Зои Кравиц, Пол Дејно, Џефри Рајт, Петер Скарсгард и невероватни Колин Фарел.

Филм „Бетмен” наћи ће се на тродневном репертоару, од 18. до 20. марта, од 20 часова.

„Лето када сам научила да летим” је нежна прича о одрастању и помирењу. Дванаестогодишња Софија машта о камповању са екипом и свом првом пољупцу. Ипак, приморана је да летовање проведе у трошној породичној кући на Хвару, са својом помало напорном баком Маријом и луцкастом баба-тетком Луце. Без друштва, домета и интернета, Софијин живот на Хвару је „пакао”, али монотонију убрзо прекида необично понашање баке Марије. Софија наслућује да је у питању некаква тајна романса, али велика истрага бабиног љубавног живота заправо резултира открићем дуго чуване породичне тајне. Са новим пријатељствима, симпатијама и авантуром, Софија добија своје летовање из снова, али и много више него што је могла да измашта.

Главне улоге тумаче: Kлара Хрвановић, Олга Одановић, Сњежана Синовчић и Жарко Лаушевић. Филм ће бити приказан током викенда (19. и 20. марта), у терминима од 16 и 18 часова.


Р Е П Е Р Т О А Р:

Петак – 18. март:

20 сати – Бетмен

Субота − 19. март:

16 сати – Лето када сам научила да летим
18 сати – Лето када сам научила да летим 
20 сати – Бетмен

Недеља – 20. март:

16 сати – Лето када сам научила да летим 
18 сати – Лето када сам научила да летим 
20 сати – Бетмен

Цена појединачне улазнице износиће 350 динара.


Биоскопски програм ће се обављати уз поштовање свих прописаних мера у циљу спречавања ширења вируса Ковид-19, што укључује физичку дистанцу, ношење заштитних маски и дезинфекцију руку и обуће.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one + 16 =