Биоскоп ЦКУ: Анђелка Прпић у најновијем психолошком трилеру

Најновије остварење Дарка Николића, психолошки трилер „Једини излаз” своју премијеру доживео је 10. фебруара, а пред алексиначком публиком наћи ће се крајем ове недеље, у петак и суботу (26. и 27. фебруара) када ће у два дана бити приказан чак у четири термина.

„Једини излаз”

Шест година након што јој је муж, чувени београдски адвокат, страдао у пожару, Ана Колар (Анђелка Прпић) добија информације који доводе у питање све што је мислила да зна о трагедији, али и о својој породици.

Паралелно, изненадна смрт најбољег друга његове ћерке, увлачи инспектора Дејана Штрпца (Љубомир Бандовић) у ланац злочина, који почиње мистериозним нестанком младе адвокатице од пре шест година. Док све ради против њих, двоје јунака започињу заједничку потрагу за истином, која их суочава са мрежом лажи, уцена и убистава, али и мрачним тајнама из сопствене прошлости.

Главне улоге тумаче Анђелка Прпић, Љубомир Бандовић, Даница Максимовић, Милан Чучиловић, Никола Ристановски, Милена Предић, Јанко Поповић Воларић, Тони Михајловски и многи други.


Р Е П Е Р Т О А Р:

Петак – 26. фебруар:

16 сати – Једини излаз
18 сати – Једини излаз

Субота – 27. фебруар:

16 сати – Једини излаз
18 сати – Једини излаз

Цена појединачне улазнице износиће 250 динара.


Биоскопски програм ће се обављати уз поштовање свих прописаних мера у циљу спречавања ширења вируса Ковид-19, што укључује физичку дистанцу, ношење заштитних маски и дезинфекцију руку и обуће.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nineteen − 2 =