Биоскоп ЦКУ: 2 филмска наслова за почетак седмице

Почетак наредне седмице резервисан је за биоскоп. У Великој сали Дома културе у понедељак и уторак (20. и 21. децембар) биће одржано приказивање анимираног филма „Чаролија месеца” и најновијег остварења Душана Ковачевића филм „Није лоше бити човек” и то у терминима од 18 и 20 сати.

Прича филма „Није лоше бити човек” прати професора клавира Милана (Војин Ћетковић) пет година након што је његов кум, некадашња поп звезда Ранко Бели (Гордан Кичић), нестао под неразјашњеним околностима. Милан одлучује да разреши мистерију и коначно сазна шта се догодило са Белим. Не налазећи подршку и разумевање породице и околине, Милан развија пријатељски однос са псом луталицом.

Остале улоге у филму тумаче Бранка Катић, Срђан Жика Тодоровић, Милан Лане Гутовић, Андрија Милошевић, Мира Бањац, Христина Поповић, Срђан Тимаров, Лена Ковачевић и Ненад Јездић.

Анимирани филм „Чаролија месеца” заснован на једној од најпопуларнијих немачких књига за децу „Путовање на Месец малог Петра”, доноси причу о малом Питу који креће на очаравајуће путовање заједно са јунском бубом, господином Зумземом и Сендменом, како би спасио своју малу сестру, који је отео зли човек Месец.

Филм је синхронизован на српски језик, а гласове су позајмили Немања Михајловић, Марта Мијатовић, Марко Кон, Вукан Вујовић и др.


Р Е П Е Р Т О А Р:

Понедељак − 20. децембар:

18 сати – Чаролија месеца
20 сати – Није лоше бити човек

Уторак – 21. децембар:

18 сати – Чаролија месеца
20 сати – Није лоше бити човек

Цена појединачне улазнице износиће 300 динара.


Биоскопски програм ће се обављати уз поштовање свих прописаних мера у циљу спречавања ширења вируса Ковид-19, што укључује физичку дистанцу, ношење заштитних маски и дезинфекцију руку и обуће.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fourteen + 18 =