Биковић на великом платну у Алексинцу

Љубитеље филмске уметности у наредна два дана, четвртак и петак, очекује занимљив репертоар у биоскопу Центра за културу и уметност. У великој сали Дома културе сутра увече од 20 часова и прекосутра у исто време, биће пројекција филма „Хоћу мужа” са веома популарним глумцем Милошем Биковићем.

Романтична комедија Соње Карпунине доноси узбудљиву љубавну причу новинарке Љубе која поред добро изграђене каријере и живота, жели да постане супруга, како би задовољила жеље своје породице. Иако верена за Роберта који не показује много интересовања за брак, она случајно једног дана на улици упознаје Сергеја (кога тумачи Милош Биковић), сасвим обичног младића и тада креће прави заплет приче, када она по сваку цену жели да пронађе мужа.

Главне улоге, поред Биковића, тумаче и Кристина Асмус, Сергеј Гилев, Марина Александрова и др.

У исте дане у термину од 18 сати у алексиначком биоскопу је цртани филм „Поцрвенела панда”. Интересантно је да је један од позајмљених гласова јунацима цртаног филма глас познате певачице Тијане Дапчевић.

Филм „Поцрвенела панда” говори о тринаестогодишњој тинејџерки Меј Ли. Главна јунакиња растрзана између тога да буде послушна ћерка и борбе са свим „проблемима” које носи пубертет и одрастање, мораће да се позабави и новом појавом, а то је да када год се превише узбуди, што је за тинејџера практично увек, она се претвори у огромну црвену панду.

Цена улазница за ове филмове је 350 динара.


Р Е П Е Р Т О А Р:

Четвртак – 14. април:

18 сати – Поцрвенела панда
20 сати – Хоћу мужа

Петак − 15. април:

18 сати – Поцрвенела панда
20 сати – Хоћу мужа


 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × 4 =