Биће још „лежећих полицајаца”  

Пред члановима Савета за координацију послова безбедности саобраћаја на данашњој Седници нашли су се, пре свега, захтеви за постављање успоривача саобраћаја, затим извештаји комисије овог тела која је обишла терен по пређашњим захтевима, а одлучено је и да се распише још један Јавни позив за доделу ауто-седишта за децу.

Два захтева су пристигла за постављање „лежећих полицајаца” у прћиловачкој Солунској улици, а један у Трњану, па ће комисија у наредном периоду обићи ова места и оценити оправданост њиховог постављања.

Када је реч о извештајима комисије, њихова препорука је да се поставе успоривачи саобраћаја у Тешици код сточне пијаце, у Банковцу код игралишта, у Витковцу на улазу и излазу из села, а у граду у улици Момчила Поповића успоривач саобраћаја са платформом код раскрснице са Дрварском улицом. Остали захтеви нису оправдани, па неће бити услишене жеље мештана Доњег Крупца, Јасења, Дражевца и Доње Пешчанице за постављање „лежећих полицајаца”.

На крају заседања комисија је одлучила да распише Јавни позив за доделу ауто-седишта за децу који ће бити отворен од 1. новембра и трајаће до краја ове године, а по њему ће моћи да конкуришу родитељи све деце рођене у овој 2023. години.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

12 + 20 =