Безбедност малишана је на првом месту

Акција доделе ауто-седишта прворођеној деци рођеној на подручју општине Алексинац током прошле године, коју је обезбедио Савет за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима општине Алексинац настављена је данас.

Подела поклон седишта уприличена је у великој сали Дома културе, а председник општине Алексинац Далибор Радичевић, начелник Општинске управе Дејан Милошевић и чланови Савета свечано су доделили 30 седишта родитељима који су конкурисали за седишта.

− Општина Алексинац као и пар година уназад подржава ову акцију. На тај начин покушавамо да наши најмлађи суграђани буду безбедни у саобраћају и надамо се да ћемо имати сваке године све већи број родитеља који се јављају по конкурсу − рекао је председник општине Далибор Радичевић.

Седишта је обезбедио Савет за координсцију послова безбедност саобраћаја на путевима општине Алексинац, а све у циљу унапређења безбедности деце на путевима наше општине. За разлику од минулих подела дечјих ауто-седишта, овог пута је због ситуације са пандемијом изостала обука о постављању и коришћењу седишта и она ће бити накнадно организована када услови то дозволе.

Такође, организатори обевештавају родитеље који нису били у могућности да преузму своја ауто-седишта, да иста могу преузети сваког радног дана у згради Општинске управе општине Алексинац у периодо од 7 до 15 часова.

Више фотографија на Фејсбук страници Радио Алексинца.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 × five =