Асфалтирање улице уз радну посету председника

Још једна алексиначка улица данас добија асфалт. У току су завршни радови на асфалтирању дела Спортске улице, од Пиварског до Висећег моста, у дужини од 450 метара.

У сам квалитет радова уверио се и нови председник општине Далибор Радичевић, a том приликом чуо је и ставове житеља ове улице поред реке Моравице. Радичевић је овај део града обишао у пратњи Новице Драгићевића, начелника Одељења за комуналне и грађевинске послове и Дејана Милошевића, начелника Општинске управе.

– Баш ми је драго што могу да видим да се радови изводе квалитетно и да коначно добијамо у овом делу града још једну улицу која је асфалтирана, где је решена и атмосферска канализација, где је решен проблем са водоводом. Тако да имамо још једну саобраћајницу која је асфалтирана, а остаје нам да у наредном периоду решимо и тротоаре – казао је Радичевић, коме је ово био први теренски обилазак као челника алексиначке самоуправе. 

За грађане са којима смо разговарали асфалтирање ове улице је значајан догађај, јер се на њега дуго чекало. Један пролазник је прокоментарисао: „Доста дуго смо чекали асфалтирање. Било је доста блата, пуно прашине, па ово асфалтирање пуно значи”.

Сличног мишљења је и његова суграђанка.

– Овај пут је раније био препун разних рупа. Кад падне киша ту се направе огромне баре и тешко је било да се прође. Стварно је изгледало језиво, а сада је супер – казала је она. 

За градњу ове улице било је неопходно издвојити близу 14 милиона и 850 хиљада динара.

 

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × five =