Алексинчани у голманском рату

Четворица голмана са подручја алексиначке општине, предвођени њиховим тренером Александром Ристићем, учествовали су на првом Међународном турниру голмана „Драган Пантелић Панта”, који је недавно одржану Нишу, на стадиону ОФК Синђелића.

То су: Димитрије Стојадиновић из Рудара 2016 са Алексиначког Рудника,Алекса Ристић, члан Јухора из Обрежа, Богдан Чудић из алексиначког ОФК Напретка 1929 и Никола Станисављевић, члан Црвене звезде из ГорњегЉубеша. Они су се такмичили у дисциплини голмански рат, која, како су написали организатори, представља својевсну игру реакције идистрибуције.

− Трећег дана турнира организован је голмански рат на  терену од 32 метра са два гола. Циљ је био дати што више голова свом противнику − каже један од учесника турнира Димитрије Стојадиновић. – Организација је била одлична и желео бих да се овим путем захвалим Душану Стојиљковићу, гоману Синђелића, који нам је упутио позивницу за турнир − додаје Стојадиновић.

Иначе, Никола Станисављевић и  Алекса Ристић испали су у првом колу, Димитрије Стојадиновић је стигаодо четвртфинала, а Богдан Чудић је изгубио у полуфиналу.

На турниру је учестовало преко 60 такмичара из наше земље и иностранства.

Фотографије: Лична архива

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nine − two =