Алексинчани 100%: Из Игала шест медаља!

На 41. Међународном џудо купу „Мимоза” у Игралу,  у Црној Гори, међу 350 такмичара из Србије, Хрватске, Босне и Херцеговине, Црне Горе и Албаније, били су и представници Џудо клуба „Алексинац”. Предвођени тренером Бојаном Станковић, млади алексиначки такмичари, њих шесторо, остварили су стопостотни учинак; освојили шест медаља, и то две златне, једну сребрну и три бронзане.

Прва места и најсјајније медаље изборили су: Ксенија Павловић у категорији старијих девојчица до 52 килограма, и Вељко Манојловић, који се такмичио у категорији млађих дечака до 50 килограма.

Лав Илчић освојио је друго место и сребрну медаљуу конкуренцији старијих дечака до 46 килограма.

Трећа места и бронзане медаље припале су: Петру Стоиљковићу (ст. дечаци, – 50 кг), Митри Миливојевић (ст. девојчице, – 52 кг) и Јани Милојковић (ст. девојчице, + 63 кг).

− Велику захвалност за овај сјајан резултат, поред осталог, дугујемо родитељима наших такмичара који су заједно с нама организовали и финансијски покрили одлазак на„Мимоза” куп − наводи тренер Бојана Станковић.

И наредног викенда млади џудисти неће мировати. Унедељу, 3. марта, учествоваће на Међународном турниру „Трофеј Ниша 2024” у Нишу, у организацији Џудо клуба „Академија Ивезић”.

Фотографије: ЏК „Алексинац

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seventeen − seven =