АЛЕФ: Синоћ плес, вечерас позориште за децу

Наступом полазница Плесног студија „Ронде” из Алексинца на Платоу испред Дома културе синоћ је и свечано отворен овогодишњи Алексиначки летњи фестивал (АЛЕФ). На испуњеном простору око фонтане плесању су се прикључили и присутни малишани уз публику коју су чинили њихови родитељи. Права слика за почетак овог фестивала. А тај весели скуп предводила је инструкторка Милица Митровић Петровић.

– Јако сам срећна што су деца заинтересована за плес и што воле да плешу и играју. Надам се да ће сваке среде бити овако велики одзив. Родитељи су задовољни и ништа не би без родитеља било, ни моје плесне школе, ни успешне деце. Реално, родитељи су ту главни – каже Милица која тренутно вежба са тридесетак деце, што сматра де је јако мали број имајући у виду да деца вежбајући развијају своје моторичке способности, еластичност тела.

Вечерас, у четвртак, 16. јуна, на програму је представа за децу „Баш чаробна фрула” у продукцији MoniCart из Београда. Почетак је заказан за 19 часова, а место играња је Плато испред Дома културе. Ову едукативно музичку причу доноси глумачка екипа Никола Угриновић и Нађа Ђоковић.

Сутра, у петак, вече за уживање. У дворишту Завичајног музеја од 20 часова биће вече са нашом познатом глумицом Мином Лазаревић. Она ће поред осталог певати и музичке нумере из познатих филмова. Улаз је слободан. Програм АЛЕФ-а трајаће до 15. јула.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five × five =