Акција „За дечји осмех” и ове године

Новогодишњи празници су право време за даривање, па је сходно томе децембар месец када се организује највећи број хуманитарних акција.

Као минулих шест, и ове године, уз помоћ пријатеља и пратилаца на Инстаграму, инфлуенсер Ненад Кајзер Петровић из Породина прикупља помоћ за Дечју онкологију у Нишу и социјално угрожене породице, то јест за њихову децу у склопу акције „За дечји осмех”. Уколико буде довољан број, пакетиће за Новогодишње и Божићне празнике добиће и деца која нису социјално угрожена, али су из малих места и похађају школу са малим бројем ђака.

Како каже Кајзер, прво ће пакетиће однети у школу „Смех и суза” у Алексинцу и на Дечју онкологију у Нишу.

− Што се тиче донација, скупљамо у виду играчака, сокића, грицкалица, хране, школског прибора, гардеробе, све сем новца може да се донира. Чак може и половна гардероба, али да буде чиста, очувана, да не буде исцепана. У ствари, скупљамо све, сем новца. Могу да кажем да се до сада јавио задовољавајући број људи. Као и сваке године, то су махом исти људи који се јављају и помажу и подржавају акцију − појашњава Петровић.

Сви заинтересовани суграђани који желе да се прикључе овогодишњој акцији могу да контактирају Ненада преко Фејсбук профила, или на Инстаграму. 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × 4 =