Шта Андрија хоће у Алексинцу?

Јуче ујутру на алексиначком билборду на главној аутобуској станици освануло је добро познато лице са малих екрана, глумац Андрија Милошевић, који поред своје слике има заокружени број 20 и поруку „први на листи”. Многима је било нејасно шта је овај београдски глумац са билборда желео да поручи. Додатну забуну унела је и његова изјава приликом гостовања у емисији „Вече са Иваном Ивановићем” којом је глумац најавио да ће бити друштвено ангажован на неки начин, објаснивши да није желео да прави компромисе и да буде удружење грађана или нешто слично, већ да ће пробати сам.

Andrija Milošević

Пошто је Андрија у поменутој емисији био двосмислен многи су ово схватили као још једну шалу овог глумца пред београдске изборе. Међутим ,убрзо у Београду, а касније и у осталим градовима појавили су се билборди са његовим ликом и са различитим порукама „нема посла”, „први на листи” и слично. На свим билбордима је био и заокружени број 20.

У Центру за културу и уметност у Алексинцу рекли су нам да немају никакав аранжман или наговештај о Андријином гостовању у овом граду, па се очигледно ради о једној осмишљеној и скупој кампањи.

Незванично, месец дана изнајмљивања билборда у Алексинцу просечно кошта преко 200 евра, а вероватно је закуп у осталим, већим градовима и изнад тога.

Неки наши извори, незванично, сматрају да се ради о почетку кампање за нови производ познатог произвођача воћних сокова. Јавност ће поруку ових билборда вероватно сазнати ускоро, а оно што је за сада сигурно, она није намењена изборном телу у општини Алексинац пошто локални избори у овој средини нису још на видику.

Ипак, пре ће бити да се ради о добро осмишљеном маркетиншком потезу, с обзиром да компанија о којој је наводно реч ове године обележава 20 година постојања, а да је реч о реклами наговештава и то што се поред броја 20 налази слоган „први на листи”.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × 5 =