У Ражњу ниче савремен стадион за мале спортове

Ražanj Млади у општини Ражањ захваљујући, пре свега, Министарству омладине и спорта Републике Србије, од ове године имаће на располагању још један спортски терен на отвореном простору. Поред постојећег фудбалског игралишта ових дана ниче нови савремени објекат намењен такозваним „малим спортовима” са трибинама и заштитном оградом. Вредност радова на овом објекту је око шест милиона и 330 хиљада динара, а преко 98 одсто средстава обезбедило је Министарство омладине и спорта.

Ражањ до сада није имо овакав објекат. О значају његове градње за бављење овдашње омладине спортом, развоја спорта у општини и промовисању здравог живота за наш сајт говори Биљана Васељић, кординатор Канцеларије за младе општине Ражањ.

Ražanj ‒ Како на тероторији општине Ражањ немамо такав спортски објекат, за нас изградња овог терена има, не само један, него много позитивних ефеката, како за развој рекреативног тако и за развој професионалног спорта. Једноставно да становништво узраста од 7 до 77 година може да развија спортски дух, да организујемо спортске манифестације, такмичења, да се интегришемо са спортским клубовима из других општина и на тај начин једноставно мало подигнемо ту свест и промовишемо здрав стил живота на територији наше општине. 

Радови на овом објекту су у пуном јеку и њихов завршетак очекује се у наредних месец дана.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

14 − four =