Седмо место за Дору и Марка

Дора Васић, Ана Вуковић, Марко Николић и Предраг Костић представљали су Атлетски клуб „Напредак” на првом овогодишњем Кросу Радио-Телевизије Србије, одржаном у Зајечару у суботу.

У категорији ученица шестог разреда на 600 метара, Дора Васић је заузела одлично седмо место, док је Ана Вуковић у трци ученица седмог разреда на 800 метара била шеснаеста.

У трци сениора на пет хиљада метара, Марко Николић је заузео седмо, а Предраг Костић осмо место. По десет најбољих такмичара у свакој дисциплини награђени су дипломама.

– У наставку сезоне такмичења у кросу, од наших атлетичара очекујем још боље резултате и да нам се прикључе остали такмичари који због повреда нису могли да учествују на овом надметању – каже тренер АК „Напредак”, Предраг Костић.

Иначе, у 26 трка учествовало је 1.587 тркача. Крос серија наставља се 13. октобра у Рековцу, а завршава се 20. октобра у Шапцу.
Покровитељи Кроса РТС-а су Министарство омладине и спорта, Министарство просвете, науке и технолошког развоја и градови – домаћини ове атлетске приредбе.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

11 − 1 =