Najbolji studenti

Пријем за најбоље студенте

Уочи Сретења, најуспешнији студенти са територије алексиначке општине награђени су пригодним поклонима на пријему који су у великој сали Скупштине општине приредили председник Ненад Станковић и његови сарадници. Овом скупу младости и знања присуствовало је 74 студената, чија се просечна оцена студирања креће између девет и десет. Посебно су награђани најбољи међу најбољима, односно троје студената чији је просек чиста десетка.

Najbolji studenti Традиционални пријем најбољих академаца до сада је организован крајем године, а ово је први пут да се одржава уочи Дана Државности. Поздрављајући скуп, председник Станковић истакао је да и у будуће треба задржати овај датум окупљања најбољих студената и додао да су ђаци из алексиначких школа увек словили за добре студенте.

‒ Сматрам да су ове млађе генерације боље него што смо ми некада били, зато што много више информација добијају у ранијим годинама. Из те чињенице ми старији можемо да закључимо да немамо разлога да бринемо ни за државну ни за локалне самоуправе, ни за институције – рекао је председник Станковић обраћајући се присутнима.

Председник је подсетио и на порекло старе изреке „путуј игумане и не брини за манастир” и додао да не брине јер „наш манастир има коме да остане”.

Један коментар

  1. Da li bi građanima Srbije mogli da kažete o kojim prigodnim poklonima je reč. A da, mali external hard disk u velikoj crnoj torbi 🙂
    I kao sto rece predsednik opstine :”Putuj igumane…”

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

10 + 9 =