Одређене цене улазница за фестивал ПИП

На данашњем састанку фестивалског одбора утврђене су цене улазница за предстојећи, шести по  реду Фестивал првоизведених представа. Цена појединачне улазнице за партер износи 500, а за балкон 400 динара. Комплет карата за партер кошта 2.800, а за балкон 2.100 динара.
На састанку је саопштено и да ће уместо Бранке Пујић, како је раније најављено, члан жирија овогодишњег ПИП-а бити драмска уметница Злата Нуманагић. До ове промене  дошло је због професионалних обавеза Бранке Пујић које су се поклопиле са термином одржавања алексиначког фестивала. Уз Злату Нуманагић о наградама ће одлучивати и Миша Јанкетић и Горан Ибрајтер.
Подсетимо, уметнички директор фестивала и председник селекторске комисије Тома Трифуновић је за шесто издање ове позоришне манифестације одабрао шест представа. Од 22. до 28. новембра публика ће видети Хипнозу једне љубави Звездара театра, Ново доба Битеф театра, Хор бечких дечака Карт Бланш театра, Рубиште Шабачког позоришта, Опет плаче, али сад од среће Књажевско-српског театра из Крагујевца и представу Маестро у извођењу ансамбла Сомборског позоришта.
По традицији, последње вече фестивала резервисано је за представу у част награђених. Ове године, то ће бити представа Виза у којој играју студенти Академије лепих уметности. Реч је о комаду који је написала и режирала Вида Огњеновић, овогодишњи добитник Повеље за допринос савременој српској драми.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × five =