Teatar 91

„Ми чекамо бебу” у четвртак

Шта се све дешава док млади брачни пар чека бебу и зашто су више у паници фамилија и комшилук него сами родитељи? Одговор на ово питање даће Градско позориште „Театар 91” у четвртак, 15. марта, у сали Дома културе на премијерном извођењу представе „Ми чекамо бебу”. Овај комад Стевана Копривице игран је у многим позориштима широм Србије, а занимљиво је да је и пре готово две деценије био на репертоару градског позоришта.

‒ Због свега што се догађало 1999. године, ова комедије није пуно играна, па смо одлучили да је обновимо и вратимо на репертоар и да са њом отворимо пролећни део позоришне сезоне 2017/2018 – каже директорка Градског позоришта „Театар 91” Милена Рашић.

Поред „првотимаца” Театра 91, Нинушке Стојановић, Слободанке Живковић, Бобана Тодоровића, Бојана Цветковића, Зорице Стевановић и Срђана Стојадиновића, редитељ Драгослав Ранђеловић је ангажовао и гостујуће глумце, Јелену Томић из Крушевца и Марка Вучковића из Параћина, а први пут на сцени ће се појавити и Алексинчанка Марија Радић Димитријевић.

Почетак представе је у 20 часова, а улазница је 300 динара.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

18 − fifteen =