За 15 грама оде титула

У конкуренцији 16 тимова из свих крајева Србије, екипа алексиначке Организације спортских риболоваца „Бистро” освојила је прво место на куп такмичењу на Бованском језеру, одржаном у суботу у организацији књажевачке ОСР „Бели Тимок”. Екипу су чинили: Слободан Дане Крстић, Братислав Станковић и Драган Станковић.

Дан касније, дакле у недељу, алексиначки мајстори удице и пловка учествовали су и на куп такмичњу Удружења спортских риболоваца „Лепеница” из Баточине. Такмичење је одржано на Великој Морави, а учествовало је 18 екипа. Слободан Дане Крстић био првак стазе, Братислав Станковић првак сектора, а Предраг Ђорђевић је освојио шесто место.

‒ Иако је било лепо време, риба је слабо радила јер је ветар превише дувао. Изгледа да нам је и риболовачка срећа окренула леђа, па смо за 15 грама рибе изгубили прво место. Ако је за утеху, од почетка године до сада учествовали смо на 14 турнира и остварили заиста импресиван биланс: осам пута смо били први, два пута други и четири пута смо освојили четврто место ‒ каже председник ОСР „Бистро”, Братислав Станковић.

По речима Станковића, до краја сезоне куп такмичења екипе алексиначких риболоваца учествоваће на такмичењима у Параћину, Трстенику, Бољевцу и Нишу, па се треба надати да ће крајњи скор бити још бољи.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 × 1 =