Gledaoci

Грчевита борба за o(п)станак

У оквиру 20. кола Прве лиге – Исток, рукометаши Алексинца сутра гостују лидеру првенства, екипи Житорађе.
Три кола пре краја шампионата, Житорађа је на водећој позицији са 32 бода, а Алексинчани су на шестом месту са 18 бодова.

Суботинчани против Наших крила

У недељу од 16 сати и 30 минута, на фудбалском игралишту у Суботинцу, Моравица ће угостити Наша крила из Белотинца, док ће Рудар Алпос са Алексиначког Рудника гостовати Мајданпеку. Ради се о утакмицама 25. кола Зоне Исток.

FK Rudar Alpos
Екипа ФК Рудар Алпос

Дерби зачеља у Житковцу

А у Окружној лиги на програму су утакмице 27. кола.

Сутра од 17 сати, у дербију зачеља у Житковцу, састају се Морава и Моравац из Чечине. У недељу се играју још три утакмице у којима су актери клубови са подручја ФСО Алексинац. Слога из Кормана ће у Рожини одмерити снаге са Наисусом, Јединство из Грејача играће у Балајинцу против Земљорадника, док ће Палилула из Алексинца у Кочану поделити мегдан са Радничким.
У овом колу слободна је Црвена звезда из Горњег Љубеша.

Све у свему, финиш првенства Окружне лиге доноси много узбуђења и неизвесности, поготово екипама које се грчевито боре за опстанак. У овом тренутку, четири кола пре краја шампионата, кандидати за селидбу у нижи ранг су Слога из Кормана, Црвена звезда из Горњег Љубеша и Морава из Житковца.

Шампион чека Јединство 

Реч-две и о утакмицама 28. кола Општинске лиге.

Utakmica
Са утакмице ОФК Напредак – ОФК Слога 

Нови шампион, ОФК „Напредак 1929”, сутра од 17 сати у Алексинцу ће играти против Јединства из Бобовишта. Истовремено, „Напредак 2012” из Крушја у Гредетину ће одмерти снагу са Борцем из Трњана.
У недељу од 11 сати у Редевцу се састају Полет и Гредетин, а у Тешици Јастребац и Полет из Витошевца.
Од 17 сати играју се још две утакмице – у Горњој Пешчаници РатарОФК Слога из Добрујевца и у Јаковљу ПобедаШкриљац из Брадарца.
Слободни у овом колу су ОФК Дражевац и ОФК Рутевац.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eleven − 3 =