Aleksinčani u finalu OSIS-a u Koceljevi

Koceljeva, varošica između Šapca i Valjeva, biće sutra domaćin Olimpijskih seoskih igara Srbije, na kojima će, kako je najavljeno, učestvovati i predstavnici aleksinačke opštine.

U deset disciplina nastupiće više od 80 takmičara iz Vakupa, Tešice, Kormana, Aleksinačkog Rudnika, Velikog Drenovca, Loćike, Gornjeg Ljubeša i Donjeg Adrovca.

„Vizu“ za republičko finale oni su overili na eliminacionim takmičenjima koja su  tokom juna i jula održana u organizaciji OTIS-a.

Tako će aleksinačku opštinu u malom fudbalu predstavljati ekipa Mesne zajednice Donji Adrovac, u narodnom višeboju, stonom tenisu (muškarci) i pikadu (muškarci) MZ Loćika, u odbojci (muškarci i žene), streljaštvu i basketu (muškarci) MZ Gornji Ljubeš, u stonom tenisu (žene) MZ Veliki Drenovac, u basketu (žene) MZ Aleksnački Rudnik, u šahu MZ Korman, u pikadu (žene) MZ Tešica i u nadvlačenju konopca i aletici MZ Vakup.

Da podsetimo, na prošlogodišnjoj Olimpijadi u Banji kraj Aranđelovca ekipe sa područja opštine Aleksinac osvojile su jedno prvo, dva druga i tri treća mesta, što se smatra odličnim rezultatom.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

12 − eight =