Dom kulture

Zbog korone otkazani svi događaji Centra za kulturu do ponedeljka

Predstava Narodnog pozorišta Beograd „Ženski orkestar”, koja je trebalo da bude izvedena večeras u aleksinačkom Domu kulture, otkazana je zbog odluke Vlade da se radi sprečavanja širenja korona virusa zabrane svi javni skupovi u zatvorenom prostoru. Prema odluci koju je maločas saopštio predsednik države Aleksandar Vučić, od danas su zabranjeni svi javni skupovi u zatvorenim prostorima sa više od 100 ljudi.

Rukovodstvo alekisnačkog Centra za kulturu i umetnost odmah je donelo odluku da postupi u skladu sa odlukom Vlade jer je, po rečima direktorke Maje Radoman Cvetićanin, za predstavu prodato više od sto karata.

Ona je dodala da će se predstava odigrati u nekom novom terminu kada se budu stekli uslovi i da će oni koji su kupili karte moći tada da ih iskorite.

̶ Oni koji žele da vrate karte, novac će im biti vraćen – kaže direktorka i podseća da biletarnica večeras radi do 20 sati.

U skladu sa Vladinom odlukom, otkazani su i svi ostali događaji koje organizuje Centar za kulturu i umetnost do 16. marta. Do tada je trebalo da se održe Gajdaška radionica, Izložba portreta Vanje Panića i Kulturno stvaralaštvo na selu u Mozgovu.

U CKU Aleksinac kažu da će u ponedeljak održati novi sastanak, a da će o svim odlukama javnost biti blagovremeno obaveštena.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

thirteen − 5 =