Dom kulture

Због короне отказани сви догађаји Центра за културу до понедељка

Представа Народног позоришта Београд „Женски оркестар”, која је требало да буде изведена вечерас у алексиначком Дому културе, отказана је због одлуке Владе да се ради спречавања ширења корона вируса забране сви јавни скупови у затвореном простору. Према одлуци коју је малочас саопштио председник државе Александар Вучић, од данас су забрањени сви јавни скупови у затвореним просторима са више од 100 људи.

Руководство алекисначког Центра за културу и уметност одмах је донело одлуку да поступи у складу са одлуком Владе јер је, по речима директорке Маје Радоман Цветићанин, за представу продато више од сто карата.

Она је додала да ће се представа одиграти у неком новом термину када се буду стекли услови и да ће они који су купили карте моћи тада да их искорите.

̶ Они који желе да врате карте, новац ће им бити враћен – каже директорка и подсећа да билетарница вечерас ради до 20 сати.

У складу са Владином одлуком, отказани су и сви остали догађаји које организује Центар за културу и уметност до 16. марта. До тада је требало да се одрже Гајдашка радионица, Изложба портрета Вање Панића и Културно стваралаштво на селу у Мозгову.

У ЦКУ Алексинац кажу да ће у понедељак одржати нови састанак, а да ће о свим одлукама јавност бити благовремено обавештена.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

17 − fifteen =