Drenovac

U Velikom Drenovcu humanitarna akcija „Igrajmo za Sofiju”

U opštu akciju prikupljanja sredstava za lečenje 16. godišnje Sofije Nakić iz Žitkovca, uključili su se i Klub dobrovoljnih davalaca krvi „Humano srce” iz Aleksinca, Kulturno-umetničko društvo „Vidovdan” iz Velikog Drenovca i Centar za kulturu i umetnost iz Aleksinca.

Oni će sutra u Domu kulture u ovom selu organizovati humanitarni koncert pod nazivom „Pomozimo Sofiji, igrajmo za Sofiju”. Kako je najavljeno, na koncertu će, osim „Vidovdana”, nastupiti još šest društava, i to: „Abrašević” iz Niša, „Bukovik” iz Mozgova, „Mladost” iz Suhotna, „Dejan Jovanović Deša” iz Tešice i „Biser” iz Draževca, kao i članovi Plesnog kluba „Ronde” iz Aleksinca i „Afrodita benda” iz Niša.

‒ Humanitarni koncert organizujemo u nameri da prikupimo sredstva za lečenje Sofije Nakić iz Žitkovca. Cenu ulaznica nismo odredili, ko koliko može neka stavi u kutiju koja će biti postavljena na ulazu u salu. I članovi kulturno-umetničkih društava koji učestvuju u programu će priložiti dobrovoljni prilog ‒ kaže predsednica KUD „Vidovdan”, Mimica Ilić. 

Koncert počinje u 18 sati.

Foto: Iz arhive

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

nine − 5 =