Osvajaci

Sveti Trifun ili Dan zaljubljenih uz „Osvajače”

„Vino crveno”, „Krv i led”, „Možda nebo zna”, „S kim čekaš dan” samo su neki od hitova devedesetih koje će aleksinačka publika zajedno sa „Osvajačima” pevati u aleksinačkom Domu kulture 14. februara. Za tada je zakazan koncert kragujevačkog četvoročlanog sastava, u kojem dominira prepoznatljivi vokal frontmena i jednog od osnivača benda Zvonka Pantovića Čipija.

Prodaja karata počela je juče, a organizatori kažu da već sada postoji veliko interesovanje za ovaj koncert.

Osvajači

̶ Molimo sve Aleksinčane da na vreme obezbede kartu za koncert ‘Osvajača’. Cena je 300 dinara, a biletarnica radi svakog radnog dana od 10:00 do 17:00 časova u danima kada nema programa, a kada ima popodnevnog programa radno vreme biletarnice je od 13 do 20, dok vikendom ne radi – naglašava Maja Radoman Cvetićanin, direktorka Centra za kulturu i umetnost Aleksinac. 

Grupa „Osvajači” osnovana je u Kragujevcu 1990. godine, a nakon dva albuma snimljena u produkciji PGP RTS i sedam godina rada bend je prestao sa radom. Posle kratkotrajnog „sastavljanja” početkom dvehiljaditih, „Osvajači” su napravili pauzu od nekoliko godina. Bend je ponovo, uz izmenjeni sastav, oformljen 2005. godine, a poslednji album izdao je 2015. u Grand produkciji.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

eight + 11 =