Osvajaci

Свети Трифун или Дан заљубљених уз „Освајаче”

„Вино црвено”, „Крв и лед”, „Можда небо зна”, „С ким чекаш дан” само су неки од хитова деведесетих које ће алексиначка публика заједно са „Освајачима” певати у алексиначком Дому културе 14. фебруара. За тада је заказан концерт крагујевачког четворочланог састава, у којем доминира препознатљиви вокал фронтмена и једног од оснивача бенда Звонка Пантовића Чипија.

Продаја карата почела је јуче, а организатори кажу да већ сада постоји велико интересовање за овај концерт.

Osvajači

̶ Молимо све Алексинчане да на време обезбеде карту за концерт ‘Освајача’. Цена је 300 динара, а билетарница ради сваког радног дана од 10:00 до 17:00 часова у данима када нема програма, а када има поподневног програма радно време билетарнице је од 13 до 20, док викендом не ради – наглашава Маја Радоман Цветићанин, директорка Центра за културу и уметност Алексинац. 

Група „Освајачи” основана је у Крагујевцу 1990. године, а након два албума снимљена у продукцији ПГП РТС и седам година рада бенд је престао са радом. После краткотрајног „састављања” почетком двехиљадитих, „Освајачи” су направили паузу од неколико година. Бенд је поново, уз измењени састав, оформљен 2005. године, а последњи албум издао је 2015. у Гранд продукцији.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × 1 =