Konferencija SPS - Jovana Stojanovic

SPS u Aleksincu: 29 godina od osnivanja Odbora

Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije je na današnjoj konferenciji za medije saopštio da će u petak, 25. oktobra, aleksinački socijalisti prigodno obeležiti 29 godina postojanja i delovanja Socijalističke partije Srbije u opštini Aleksinac.

Ovom prilikom rečeno je da je 29 rođendan Opštinskog odbora dan kada je 1990. godine osnovan odbor i počelo političko delovanje u borbi za socijalnu pravdu i uspešnu afirmaciju socijalističkih vrednosti u opštini Aleksinac.

‒ Dvadeset i devet godina je dug period ne samo u životu jedne političke partije, već i u životu svakog čoveka. Vreme iza nas je pokazalo i potvrdilo da SPS ima jasnu politiku i jasan cilj, i da je naša lokalna politika u Aleksincu da činimo bolje svakom građaninu naše opštine, da budemo i ekonomski i kulturno jači – kaže Jovana Stojanović, potpredsednica Socijalističke omladine OO SPS u Aleksincu. 

Ona je svečano obeležavanje vrednog jubileja, rođendan Opštinskog odbora SPS-a u Aleksincu, okarakterisala kao čin manifestovanje jedinstva i istrajnosti u naporima za ostvarivanje programskih opredeljenja.

‒ Želimo da zajedno sa građanima, intezivno nastavimo uspešno traženje puteva pravednosti, pravde i valjanosti za najveći broj ljudi kojima treba obezbediti život dostojan čoveka. Tim povodom, pozivamo sve članove, simpatizere i zainteresovane građane da zajednički obeležimo 29. godinu osnivanja Odbora SPS-a u Aleksincu ‒ poručila je potpredsednica mladih socijalista u Aleksincu. 

Prigodno okupljanje održaće se u petak, 25. oktobra, u sali nekadašnjeg Komiteta sa početkom u 13.00 časova.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

nine − 8 =