Stabla

Seča stabala uz poneku uvredu

Današnji događaji na glavnom aleksinačkom šetalištu nagovestili su sudbinu spornog drvoreda koji je proteklih nekoliko dana zaokupirao pažnju, ne samo aleksinačke, već i javnosti širom Srbije. Malobrojna grupa nezadovoljnih građana, prema kazivanju našeg izvora, okupila se oko 5:30 ujutru očekujući rasplet događaja. Radnici javno-komunalnog preduzeća počeli su oko 6 sati sa sečom stabala što je izazvalo nezadovoljstvo dvadesetak okupljenih, ali je sve proteklo bez incidenata.

Stabla

Pojedini komunalci su nam se požalili da su od okupljenih dobili uvrede, smatrajući to neopravdanim jer oni samo izvršavaju svoje radne zadatke. Naši sagovornici još tvrde da je u tom periodu na šetalištu bilo nekoliko policajaca.

Do podneva su u obeleženom prostoru posečena sva stabla, pa se može reći da će planirano uklanjanje ostatka drveća u zoni gde će se rekonstruisati ulica biti sprovedeno kako je investitor i odlučio.

Stabla

Opštinska uprava je već ranije najavila da će u skladu sa projektnim planom, nakon uklanjanja stabala, izvođač radova biti uveden u posao.

 

Jedan komentar

  1. Gospoda Boban Randjelovic i Dusan Ostojic da urade nesto konkretno za grad a ne samo da napadaju bez osnova!Imate elaborat sumarskog fakulteta Beograd pa procitajte,i popricajte malo sa mladima da cujete i njihovo misljenje o svemu!

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

eighteen − 10 =