Stabla

Сеча стабала уз понеку увреду

Данашњи догађаји на главном алексиначком шеталишту наговестили су судбину спорног дрвореда који је протеклих неколико дана заокупирао пажњу, не само алексиначке, већ и јавности широм Србије. Малобројна група незадовољних грађана, према казивању нашег извора, окупила се око 5:30 ујутру очекујући расплет догађаја. Радници јавно-комуналног предузећа почели су око 6 сати са сечом стабала што је изазвало незадовољство двадесетак окупљених, али је све протекло без инцидената.

Stabla

Поједини комуналци су нам се пожалили да су од окупљених добили увреде, сматрајући то неоправданим јер они само извршавају своје радне задатке. Наши саговорници још тврде да је у том периоду на шеталишту било неколико полицајаца.

До поднева су у обележеном простору посечена сва стабла, па се може рећи да ће планирано уклањање остатка дрвећа у зони где ће се реконструисати улица бити спроведено како је инвеститор и одлучио.

Stabla

Општинска управа је већ раније најавила да ће у складу са пројектним планом, након уклањања стабала, извођач радова бити уведен у посао.

 

Један коментар

  1. Gospoda Boban Randjelovic i Dusan Ostojic da urade nesto konkretno za grad a ne samo da napadaju bez osnova!Imate elaborat sumarskog fakulteta Beograd pa procitajte,i popricajte malo sa mladima da cujete i njihovo misljenje o svemu!

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eight + 2 =