Parking

Rekonstrukcija rekonstruisanog parkinga

Radnici opštinskog Preduzeća za puteve još jednom su najpre rušili, ovog puta nedavno postavljene ivičnjake, pa zatim postavljali nove. Sve se to dešavalo danas u Ulici 7. jula, na parkingu ispred prostorija Udruženja penzionera. Građani koji su tu prolazili bili su iznenađeni činjenicom da se nešto što je gradnja novijeg datuma ruši kao nešto nefunkcionalno.

Prema našim nezvaničnim istraživanjima, takav sled događaja je usledio zbog nerazumevanja ranijeg izvođača radova koji je za račun republičkog investitora strogo po projektu postavio ivičnjake visine koja nije odgovarala ovdašnjim vozačima. Veći broj njih se žalio Savetu za bezbednost saobraćaja na putevima u opštini Aleksinac da zbog visine ivičnjaka imaju teškoće prilikom parkiranja vozila na tom prostoru.

Uzimajući u obzir da se radi o obeleženom parkingu, Savet je odlučio da usliši zahteve građana i doneo je odluku da se ivičnjaci obore i budu pristupačniji za ulazak na parking. Naš izvor kaže da je i ranije lokalna samouprava insistirala na ovakvom rešenju, ali da nije naišla na razumevanje onih koji su uređivali tu saobraćajnicu.

Očito da će takve nesporazume i ovog puta platiti građani opštine Aleksinac, ali se, prema nekim našim saznanjima, ne radi o značajnijoj sumi.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

four + 6 =