Parking

Реконструкција реконструисаног паркинга

Радници општинског Предузећа за путеве још једном су најпре рушили, овог пута недавно постављене ивичњаке, па затим постављали нове. Све се то дешавало данас у Улици 7. јула, на паркингу испред просторија Удружења пензионера. Грађани који су ту пролазили били су изненађени чињеницом да се нешто што је градња новијег датума руши као нешто нефункционално.

Према нашим незваничним истраживањима, такав след догађаја је уследио због неразумевања ранијег извођача радова који је за рачун републичког инвеститора строго по пројекту поставио ивичњаке висине која није одговарала овдашњим возачима. Већи број њих се жалио Савету за безбедност саобраћаја на путевима у општини Алексинац да због висине ивичњака имају тешкоће приликом паркирања возила на том простору.

Узимајући у обзир да се ради о обележеном паркингу, Савет је одлучио да услиши захтеве грађана и донео је одлуку да се ивичњаци оборе и буду приступачнији за улазак на паркинг. Наш извор каже да је и раније локална самоуправа инсистирала на оваквом решењу, али да није наишла на разумевање оних који су уређивали ту саобраћајницу.

Очито да ће такве неспоразуме и овог пута платити грађани општине Алексинац, али се, према неким нашим сазнањима, не ради о значајнијој суми.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × 4 =