Osnovna muzička škola Aleksinac

Počeo upis u muzičku školu: Prijave samo elektronski

Osnovna muzička škola „Vladimir Đorđević” počela je upis novih polaznika za predstojeću školsku godinu, u matičnoj školi u Aleksincu i izdvojenim odeljenjima u Ražnju i Sokobanji. S obzirom na aktuelnu epidemiološku situaciju prijavljivanje đaka vršiće se elektronskim putem, poručuju u školi.

‒ U skladu sa odlukom Vlade Srbije o obustavi neposrednog obrazovno vaspitnog rada i u skladu sa merama propisanim u cilju zaštite stanovništva i sprečavanja širenja virusa Kovid-19, informisanje zainteresovanih, prijava za upis, kao i provera muzičkih sposobnosti obavljaće se putem elektronskih oblika komunikacije bez odlaska u zgradu muzičke škole – navode u ustanovi. 

Iz škole poručuju da se upis učenika vrši na osnovu rezultata prijemnog ispita i da mesta ima za klavir, harmoniku, flautu, klarinet, violinu, solo pevanje i gitaru. S obzirom da je broj učenika ograničen, prijavljivanje za upis, kažu u školi, trajaće dok ima slobodnih mesta.

U ustanovi pozivaju sve zainteresovane da za prijavu, informacije i pitanja kontaktiraju nastavnike prema izabranom instrumentu. Detaljan informator o radu škole, kao i kontakti nastavnika, dostupni su na sajtu (OVDE) i na fejsbuk stranici škole (OVDE).

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ten − 10 =