Osnovna muzička škola Aleksinac

Почео упис у музичку школу: Пријаве само електронски

Основна музичка школа „Владимир Ђорђевић” почела је упис нових полазника за предстојећу школску годину, у матичној школи у Алексинцу и издвојеним одељењима у Ражњу и Сокобањи. С обзиром на актуелну епидемиолошку ситуацију пријављивање ђака вршиће се електронским путем, поручују у школи.

‒ У складу са одлуком Владе Србије о обустави непосредног образовно васпитног рада и у складу са мерама прописаним у циљу заштите становништва и спречавања ширења вируса Ковид-19, информисање заинтересованих, пријава за упис, као и провера музичких способности обављаће се путем електронских облика комуникације без одласка у зграду музичке школе – наводе у установи. 

Из школе поручују да се упис ученика врши на основу резултата пријемног испита и да места има за клавир, хармонику, флауту, кларинет, виолину, соло певање и гитару. С обзиром да је број ученика ограничен, пријављивање за упис, кажу у школи, трајаће док има слободних места.

У установи позивају све заинтересоване да за пријаву, информације и питања контактирају наставнике према изабраном инструменту. Детаљан информатор о раду школе, као и контакти наставника, доступни су на сајту (ОВДЕ) и на фејсбук страници школе (ОВДЕ).

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fifteen + nine =