OFK Rutevac overio titulu!

Mečevima poslednjeg, 22. kola završeno je takmičenje fudbalera u Opštinskoj ligi. Strelci su izgleda bili posebno inspirisani, pa je na šest utakmica postignuto 34 gola, ili u proseku 5,6 golova po meču.

Iako je kolo pre kraja obezbedio prvo mesto, lider prvenstva OFK Rutevac (na naslovnoj fotografiji) pred svojim navijačima u Kraljevu do nogu je potukao ekipu OFK Draževca, pobedivši sa 6:0. Tako je ova ekipa overila šampionsku titulu i sa 18 pobeda i četiri poraza, uz gol-razliku 91:22 (+69), odnosno 54 boda, izborila plasman u viši rang – Okružnu ligu.

Detalj sa utakmice OFK Rutevac – OFK Draževac

U Trnjanu Borac je prepustio bodove Poletu iz Radevca koji je slavio sa 1:4. Polet iz Vitoševca je pred svojim navijačima izgubio od OFK Sloge sa 1:2. Jastrebac je u Tešici sa 5:0 slavio protiv Ratara iz Gornje Peščanice. I Škriljac iz Bradarca je u Subotincu osvojio tri nova boda, jer je pobedio ekipu Gredetina sa 4:0. Prava goleada bila u Jakovlju, gde je Pobeda sa 6:5 pobedila Jedinstvo iz Bobovišta.

Dakle, prvi je OFK Rutevac sa 54 boda, a dalje slede: Polet (R) 50, OFK Sloga 46, Polet (V) 46, OFK Draževac 44, Jastrebac 40 itd.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

16 − three =