Pin

Klub „Pin” organizuje besplatne časove odbojke

Mladi ljubitelji odbojke, đaci aleksinačkih škola, imaće prilike da narednih mesec dana, svakog ponedeljka, u Aleksinačkoj gimnaziji treniraju ovaj sport i takmiče se sa svojim vršnjacima uz savete i instrukcije trenera i odbojkaša iz aleksinačkog Kluba „Pin”. Ove aktivnosti realizuju se preko projekta kluba koji je finansijski podržala Fondacija „Ane i Vlade Divac”.

„As za se nas”, jedan je od šest projekata mladih iz Aleksinca koje je Fondacija podržala sa ukupno 250.000 dinara. U Odbojkaškom klubu „Pin” kažu da im je prvenstveno cilj da decu vrate sportu, odnosno da ih privole da se bave odbojkom, a za te svoje aktivnosti od „Divca” dobijaju novu odbojkašku opremu, koja bi trebalo uskoro da bude isporučena.

Pin ‒ Mi smo prvenstveno hteli da uključimo što više mladih ljudi. Konkurisali smo za opremu koju će posle ovog projekta deca našeg kluba i sva ostala moći da koriste u daljem razvoju i naravno za napredak u odbojci – kaže trener u Pin-u i nosilac projekta Miloš Nešić. 

Ove promotivne aktivnosti počeće u ponedeljak, 22. aprila u 17 sati u sali Aleksinačke gimnazije, kada će se održati i revijalna utakmica između odbojkašica aleksinačkog kluba. Organizatori pozivaju dečake i devojčice da sami ili u pratnji svojih roditelja prisustvuju prvom času, a za učesnike su obezbeđene i besplatne majice sa obeležjem Odbojkaškog kluba.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

two × 4 =