Pin

Клуб „Пин” организује бесплатне часове одбојке

Млади љубитељи одбојке, ђаци алексиначких школа, имаће прилике да наредних месец дана, сваког понедељка, у Алексиначкој гимназији тренирају овај спорт и такмиче се са својим вршњацима уз савете и инструкције тренера и одбојкаша из алексиначког Клуба „Пин”. Ове активности реализују се преко пројекта клуба који је финансијски подржала Фондација „Ане и Владе Дивац”.

„Ас за се нас”, један је од шест пројеката младих из Алексинца које је Фондација подржала са укупно 250.000 динара. У Одбојкашком клубу „Пин” кажу да им је првенствено циљ да децу врате спорту, односно да их приволе да се баве одбојком, а за те своје активности од „Дивца” добијају нову одбојкашку опрему, која би требало ускоро да буде испоручена.

Pin ‒ Ми смо првенствено хтели да укључимо што више младих људи. Конкурисали смо за опрему коју ће после овог пројекта деца нашег клуба и сва остала моћи да користе у даљем развоју и наравно за напредак у одбојци – каже тренер у Пин-у и носилац пројекта Милош Нешић. 

Ове промотивне активности почеће у понедељак, 22. априла у 17 сати у сали Алексиначке гимназије, када ће се одржати и ревијална утакмица између одбојкашица алексиначког клуба. Организатори позивају дечаке и девојчице да сами или у пратњи својих родитеља присуствују првом часу, а за учеснике су обезбеђене и бесплатне мајице са обележјем Одбојкашког клуба.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

6 + nine =