Kamp Borsko jezero

Internacionalni kamp na Borskom jezeru: Među učesnicima i Aleksinčani

Tradicionalni rukometni kamp „Borsko jezero”, na kome učestvuje i šestoro mladih rukometaša iz Aleksinca, počeo je juče u kompleksu odmarališta „Savača” i trajaće do utorka, 9. jula.

Pod stručnim nadzorom trenera niške Naise Svetislava Belija Jovanovića i još 11 rukometnih stručnjaka, polaznici kampa, njih oko 150, u zavisnosti od uzrasta, moći će da prošire stara i steknu nova saznanja o osnovnim pravilima rukometne igre, pojedinačnoj i kolektivnoj taktici u odbrani i napadu i drugim interesantnim temama.

Kamp Borsko jezero

Kako saznajemo od Dejana Pavlovića, predsednika Ženskog rukometnog kluba „Aleksinac”, tokom kampa biće organizovani i individualni treninzi, turniri, rukomet na pesku, a neće izostati i kupanje u jezeru, različita predavanja i druge aktivnosti.

Osim Aleksinčana, u kampu su i mladi rukometaši od osam do 17 godina iz Bujanovca, Vranja, Vladičinog Hana, Niša, Zaječara, Negotina, Velikog Gradišta, Ćuprije, Jagodine, Kraljeva, Gornjeg Milanovca, Čačka, Inđije, Beograda, Srbobrana, Bačkog Jarka, Temerina i, naravno, Bora. U kampu su, takođe, i mladi iz Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Austrije i Nemačke.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

17 + nine =