Kamp Borsko jezero

Интернационални камп на Борском језеру: Међу учесницима и Алексинчани

Традиционални рукометни камп „Борско језеро”, на коме учествује и шесторо младих рукометаша из Алексинца, почео је јуче у комплексу одмаралишта „Савача” и трајаће до уторка, 9. јула.

Под стручним надзором тренера нишке Наисе Светислава Белија Јовановића и још 11 рукометних стручњака, полазници кампа, њих око 150, у зависности од узраста, моћи ће да прошире стара и стекну нова сазнања о основним правилима рукометне игре, појединачној и колективној тактици у одбрани и нападу и другим интересантним темама.

Kamp Borsko jezero

Како сазнајемо од Дејана Павловића, председника Женског рукометног клуба „Алексинац”, током кампа биће организовани и индивидуални тренинзи, турнири, рукомет на песку, а неће изостати и купање у језеру, различита предавања и друге активности.

Осим Алексинчана, у кампу су и млади рукометаши од осам до 17 година из Бујановца, Врања, Владичиног Хана, Ниша, Зајечара, Неготина, Великог Градишта, Ћуприје, Јагодине, Краљева, Горњег Милановца, Чачка, Инђије, Београда, Србобрана, Бачког Јарка, Темерина и, наравно, Бора. У кампу су, такође, и млади из Северне Македоније, Босне и Херцеговине, Словеније, Аустрије и Немачке.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × 5 =