I Gornji Ljubeš na OSIS-u

Olimpijske seoske igre nastavljene su danas takmičenjima u basketu i odbojci. U basketu u muškoj konkurenciji u finalu su se sastale ekipe mesnih zajednica Gornji Ljubeš i Prćilovica. Pobedili su Gornjoljubešani sa 16:13.

Iste mesne zajednice odmerile su snagu i u odbojci, u ženskoj konkurenciji. Sa 2:1 opet je trijumfovala MZ Gornji Ljubeš. Tako su se dve ekipe iz ove mesne zajednice, basketaši i odbojkašice, plasirali za republičko finale Olimpijskih seoskih igara Srbije, 14. septembra u Boljevcu.

Tokom vikenda Olimpijada se nastavlja nadmetanjima u još dve discipline. Sutra od 11 sati u Kormanu će biti održano takmičenje u šahu, a u nedelju od 10 sati u streljani na Stadionu za male sportove „Mladost” u Aleksincu nadmetaće se strelci.

Gosti iz Grčke pratili utakmice

Obe utakmice u Hali sportova pratile su odbojkašice i košarkaši iz grčkog bratskog grada Lavria. Naime, od danas do ponedeljka ove ekipe borave u u našem gradu na kraćim pripremama. Osim nekoliko treninga, u planu su i utakmice koje će biti odigrane u Hali sportova u nedelju od 18 sati.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

17 − 9 =