И Горњи Љубеш на ОСИС-у

Олимпијске сеоске игре настављене су данас такмичењима у баскету и одбојци. У баскету у мушкој конкуренцији у финалу су се састале екипе месних заједница Горњи Љубеш и Прћиловица. Победили су Горњољубешани са 16:13.

Исте месне заједнице одмериле су снагу и у одбојци, у женској конкуренцији. Са 2:1 опет је тријумфовала МЗ Горњи Љубеш. Тако су се две екипе из ове месне заједнице, баскеташи и одбојкашице, пласирали за републичко финале Олимпијских сеоских игара Србије, 14. септембра у Бољевцу.

Током викенда Олимпијада се наставља надметањима у још две дисциплине. Сутра од 11 сати у Корману ће бити одржано такмичење у шаху, а у недељу од 10 сати у стрељани на Стадиону за мале спортове „Младост” у Алексинцу надметаће се стрелци.

Гости из Грчке пратили утакмице

Обе утакмице у Хали спортова пратиле су одбојкашице и кошаркаши из грчког братског града Лавриа. Наиме, од данас до понедељка ове екипе бораве у у нашем граду на краћим припремама. Осим неколико тренинга, у плану су и утакмице које ће бити одигране у Хали спортова у недељу од 18 сати.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sixteen − 13 =