Alpress

Dragi sugrađani, hvala što ste sa nama

Mediji koji rade u okviru našeg preduzeća, pre svega radio i internet portal, pokušavaju koliko je moguće u ovakvim uslovima rada i dostupnosti informacija da vam prezentuju vesti od značaja za lokalnu zajednicu. Osim zaposlenih u redakciji, u tome nam pomažu i naši saradnici. Jedan od njih, zadužen za tehničku podršku na internetu, je i Agencija „Lotis” iz Kruševca. Od njenog vlasnika diplomiranog inženjera elektrotehnike Saše Paunovića često zatražimo mišljenje o našim dometima iz dva razloga, da bismo usmerili našu uređivačku politiku i da bismo se uporedili sa sličnim redakcijama u drugim gradovima i na osnovu toga doneli utemeljene poslovne odluke.

Ti podaci pokazuju da se od početka uvođenja vanrednog stanja najveći broj Aleksinčana informiše putem talasa Radio Aleksinca i portala Alpres.

‒ Da građani znaju da prepoznaju prave informacije potvrđuje i statistika posećenosti sajta Alpres. Samo u jučerašnjem danu zabeleženo je skoro 6.500 jedinstvenih poseta na portalu i čak 18.216 pročitanih tekstova. Vredan rad redakcije u izuzetno teškim uslovima Aleksinčani nagrađuju svojom pažnjom. Tekstovi su aktuelni, informativni i vrlo korisni. U poređenju sa sličnim lokalnim portalima u Srbiji Alpres se, izgleda, najbolje snalazi u novonastalim uslovima. Dok ostali beleže stagnaciju ili pad broja poseta, Alpres ubrzano napreduje ‒ stoji u današnjem izveštaju koji nam je poslao nakon analize gospodin Paunović, vlasnik Agencije „Lotis”. 

Zato hvala vam dragi sugrađani što ste nam ukazali poverenje. Javni interes lokalne sredine i poštovanje novinarskog kodeksa i dalje će biti naši prioriteti.

 

Jedan komentar

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

five × 5 =