Alpress

Драги суграђани, хвала што сте са нама

Медији који раде у оквиру нашег предузећа, пре свега радио и интернет портал, покушавају колико је могуће у оваквим условима рада и доступности информација да вам презентују вести од значаја за локалну заједницу. Осим запослених у редакцији, у томе нам помажу и наши сарадници. Један од њих, задужен за техничку подршку на интернету, је и Агенција „Лотис” из Крушевца. Од њеног власника дипломираног инжењера електротехнике Саше Пауновића често затражимо мишљење о нашим дометима из два разлога, да бисмо усмерили нашу уређивачку политику и да бисмо се упоредили са сличним редакцијама у другим градовима и на основу тога донели утемељене пословне одлуке.

Ти подаци показују да се од почетка увођења ванредног стања највећи број Алексинчана информише путем таласа Радио Алексинца и портала Алпрес.

‒ Да грађани знају да препознају праве информације потврђује и статистика посећености сајта Алпрес. Само у јучерашњем дану забележено је скоро 6.500 јединствених посета на порталу и чак 18.216 прочитаних текстова. Вредан рад редакције у изузетно тешким условима Алексинчани награђују својом пажњом. Текстови су актуелни, информативни и врло корисни. У поређењу са сличним локалним порталима у Србији Алпрес се, изгледа, најбоље сналази у новонасталим условима. Док остали бележе стагнацију или пад броја посета, Алпрес убрзано напредује ‒ стоји у данашњем извештају који нам је послао након анализе господин Пауновић, власник Агенције „Лотис”. 

Зато хвала вам драги суграђани што сте нам указали поверење. Јавни интерес локалне средине и поштовање новинарског кодекса и даље ће бити наши приоритети.

 

Један коментар

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

10 + 15 =