Domaćini „upecali” prvo mesto

Na Bovanskom jezeru, na drugoj plaži, održano je međunarodno kup takmičenje u sportskom ribolovu. Takmičenje je organizovala Organizacija sportskih ribolovaca „Bistro” iz Aleksinca, a učestvovalo je 16 ekipa iz Srbije i Severne Makedonije, iz Niša, Doljevca, Batočine, Knjaževca, Kragujevca, Varvarina, Velesa, Prokuplja, Ćićevca, Trstenika, Paraćina, Čačka i, naravno, Aleksinca.

Prvo mesto osvojili su domaćini. Ekipa Organizacije sportskih ribolovaca „Bistro” u sastavu: Dragan Stanković, Slobodan Dane Krstić i Dragan Krstić ulovila je 4.542 grama ribe i sa tri sektorska poena zauzela prvo mesto. Ova tri takmičara su ujedno i prvaci svojih sektora. Na drugo mesto plasirala se ekipa niškog „Naisa 2004” sa šest sektorskih poena i ulovom od 3.414 grama, dok je ekipa OSR „Krkuša” iz Velesa (Severna Makedonija), sa ulovom od 1.998 grama i 14 sektorskih poena, osvojila treće mesto.

Priznanje za najbolje plasiranog takmičara iz inostranstva dobio je Marjan Kralev („Krkuška”, Veles) koji je ulovio 582 grama ribe. Najbolji plasman među 18 takmičara iz šest gradova – pobratima aleksinačke OSR „Bistro”, ostvario je Radovan Samočeta („Morava”, Čačak) sa ulovom od 526 grama.

Tri najbolje plasirane ekipe i isto toliko najboljih pojedinaca u svakom od tri sektora nagrađeni su peharima.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

15 − twelve =