Домаћини „упецали” прво место

На Бованском језеру, на другој плажи, одржано je међународно куп такмичење у спортском риболову. Такмичење је организовала Организација спортских риболоваца „Бистро” из Алексинца, а учествовало је 16 екипа из Србије и Северне Македоније, из Ниша, Дољевца, Баточине, Књажевца, Крагујевца, Варварина, Велеса, Прокупља, Ћићевца, Трстеника, Параћина, Чачка и, наравно, Алексинца.

Прво место освојили су домаћини. Екипа Организације спортских риболоваца „Бистро” у саставу: Драган Станковић, Слободан Дане Крстић и Драган Крстић уловила је 4.542 грама рибе и са три секторска поена заузела прво место. Ова три такмичара су уједно и прваци својих сектора. На друго место пласирала се екипа нишког „Наиса 2004” са шест секторских поена и уловом од 3.414 грама, док је екипа ОСР „Кркуша” из Велеса (Северна Македонија), са уловом од 1.998 грама и 14 секторских поена, освојила треће место.

Признање за најбоље пласираног такмичара из иностранства добио је Марјан Кралев („Кркушка”, Велес) који је уловио 582 грама рибе. Најбољи пласман међу 18 такмичара из шест градова – побратима алексиначке ОСР „Бистро”, остварио је Радован Самочета („Морава”, Чачак) са уловом од 526 грама.

Три најбоље пласиране екипе и исто толико најбољих појединаца у сваком од три сектора награђени су пехарима.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × one =