Bogat filmski program: Holivud, „dobri momciˮ i Kralj lavova

Ljubitelji filmova danas i suta biće u prilici da pogledaju neka do najnovijih ostvarenja. Na programu Centra za kulturu i umetnost naći će se „Kralj lavova 3Dˮ, „Paklene ulice: Hobs i Šoˮ i „Bilo jednom u… Holivuduˮ.

Danas u 16 sati i 15 minuta biće prikazana nova Diznijeva verzija priče o Simbi – kralju lavova. Borba za kraljevstvo obeležena je izdajom, tragedijom i dramom koja se završava izgnanstvom Simbe iz kraljevstva lavova. Simba će uz pomoć svojih novih, neobičnih prijatelja morati da nađe način da odraste i vrati ono što mu po rođenju pripada a to je titula Kralja lavova. Film će biti prikazan u 3D tehnici, sinhronizovan na srpskom.

Film će takođe biti prikazan i sutra u terminima od 16 sati i 15 minuta i 18 sati i 30 minuta, s tim što će poslednja projekcija biti titlovana.

Za 18 sati i 30 minuta (danas) zakazana je projekcija najnovijeg filma iz serijala „Paklene uliceˮ. Ovoga puta u glavnoj ulozi naći će se dva „neprijateljaˮ, Luk Hobs, agent tajne američke diplomatske službe (Dvejn Rok Džonson) i Dekard Šo, odmetnik, bivši operativac elitnih britanskih snaga vojske (Džejson Stetam). Oni moraju svoju netrpeljivost da ostave po strani i zajedničkim snagama zaustave najnoviju pretnju po čovečanstvo, sajber-genetskog anarhistu Brikstona (Idris Elba). Uloge tumače i Vanesa Kirbi, Helen Miren, Eiza Gonzalez i Rajan Rejnolds.

Noćni termin od 21 sat (danas i sutra) rezervisan je za najnovije ostvarenje Kventina Tarantina koji nam donosi priču o dešavanjima u Holivudu, priči o jednom glumcu i njegovom dvojniku koju pokušavaju da nađu svoje mesto „pod suncemˮ u filmskoj industriji. Glavne uloge tumače: Leonardo DiKaprio, Bred Pit, Margo Robi, Al Paćino, Luk Peri i mnogi drugi.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

4 + fourteen =