autobuska stanica Aleksinac

Због снега аутобуски саобраћај отежан

Снег који од јуче пада створио је проблем и у саобраћању аутобуса на територији општине Алексинац. До најудаљенијих и најнеприступачнијих села готово је немогуће стићи, а надлежни кажу да се тренутно аутобуски саобраћај одвија „траљаво”.

Јутрошњи полазак за Рсовац саобраћао је само до Крупца. На путном правцу ка Љуптену и Вукањи возачи су морали да ставе ланце, а према осталим правцима аутобуси су саобраћали само докле је безбедно по процени возача.

Дежурни диспечер главне аутобуске станице у Алексинцу каже да се саобраћај највероватније неће нормализовати у току дана, с обзиром да снег и даље пада, и додаје да се путници обавезно информишу о термину поласка и евентуалном кашњењу пре него што се одлуче на путовање. Како сазнајемо тренутно и међуградски поласци касне од 30 до 100 минута.

 

Један коментар

  1. Smatram da autobusi nemaju šta da traže u okolnim selima gde je put neočišćen. Deca dolaze kući sa traumama jer autobus proklizava, haos pravi. Razumem da je nekim ljudima to jedini prevoz ali uopšte ne treba autobus da kroči tamo. Čak ni automobili ne prolaze jer je stanje na putevima nenormalan. Sneg na putevima preko 10cm… opština nam je nula iskreno

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sixteen − 7 =