ALEF

Završnica ALEF-a namenjena najmlađima

Aleksinački letnji festival, koji je počeo juna meseca i trajao tokom čitavog leta, uskoro će biti završen nizom zanimljivih aktivnosti, namenjenih pre svega najmlađima. Svečana završnica zakazana je za petak, 8. sepembar. Događaj će početi na platou ispred Doma kulture od 18:30 nastupom polaznika letnje školice plesa, a biće upriličena i prodajna izložba radova stvorenih tokom „Raspusta za dž”, različitih radionica koje je za vreme letnjeg raspusta organizovao Centar za kulturu i umetnost. Na kraju večeri, Zoran Živadinović održaće koncert „Rokenrol za decu”, nakon čega će spuštanjem zastave letnji festival zvanično biti zatvoren.

Tokom Aleksinačkog letnjeg festivala, pripadnici svih generacija mogli su da pronađu neki sadržaj po svom ukusu, jer su se na platou Doma kulture, u dvorištu Zavičajnog muzeja i na Tašu smenjivali glumci, muzički izvođači, pesnici i pisci, od amatera do afirmisanih stvaralaca.

Ovaj festival, koji je mnogobrojnim kulturnim i zabavnim sadržajima upotpunio leto Aleksinčanima, organizovao je ovdašnji Centar za kulturu i umetnost.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five × one =