Жандармерија и овог пута на висини задатка

Екипа Завода за трансфузију крви Ниш имала је пуне руке посла током акције прикупљања крви која је организована за припаднике одреда жандармерије Ниш, а који су стационирани у овдашњој касарни.

Када је заказана акција да добровољно да крв пријавило се око 100 припадника ове јединице, међутим, данас је прикупљено 107 јединица крви, а од тог броја биле су три жене. Иако неупућене чуди овако велики број добровољних давалаца, за њихове надређене то је уобичајан број.

− Увек се одазовемо оваквм акцијама, јер таква је потреба и службе и трансфузије. Ми смо увек расположни да помогнемо у сваком тренутку колико можемо и колико имамо расположивих људи због природе посла и свега − рекао је Небојша Поповић, председник  синдикалне групе одреда жандармерије Ниш синдиката Српске полиције.

Ово није ни прва, а ни последња акција прикупљања крви у одреду жандармерије где се увек одазове велики број припадника. Иначе ову  акцију организује синдикална група одреда жандармерије Ниш синдиката Српске полиције у садрадњи са Црваним крстом Алексинац и Заводом за трансфузију крви Ниш.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × 3 =